26. května 2013

MALÝ VELKÝ DORTÍK - GIANT CUPCAKE

I malý dortík může udělat mnoho radosti. A když je malý dortík pořádně velký, je to radost největší:)

A musím říct, že to byla radost i pro mě. Ne, že by mi ostatní dorty nedělaly radost - myslím, když vám je připravuju - ale tenhle dortík byl prostě speciální. Možná je to i tím stylem, který si paní klientka přála.Vzhledem k tomu, že styl Cath Kidston miluju i já, byla jsem ve svém živlu.

Giant cupcake není v dortovém světě nic neobvyklého a já se už už těšila, kdy to přijde, až si ho někdo bude přát. A stalo se tak právě na den mých narozenin. Připravovala jsem ho pro malou Lindu, která je na konci blogu na úžasné koláži, kterou mi maminka zaslala.

A abyste si nemysleli, že jsem jen pracovala, taky jsem si užila i svoje narozeniny. A mimo to, že jsem snědla celý pekáč žravých řezů od mé maminky, dostala jsem i krtkův dort od sestřičky, který se zas tak nescvrknul :) a ještě překvapení nakonec, které mi přinesla Chaosova rodina a úžasná Káťa - stvořitelka Startrekového 3D dortu! Ano, já jsem dostala 3D dort! Můj první v životě a byl naprosto úžasný!
Takže ještě jednou moc děkuju za odvahu, postavit se tomu čelem :)

Krásný večer a zítra ráno vstanu a... už nebudu jíst! A půjdu si zaběhat v těch nových Najkách (to si slibuju) ♥

---------------------------------------------












-----------------------------------------------
Konečně jsem i já dostala 3D dort!
Ti, kteří vědí, koukněte, jakým stylem drží dort moje pravačka! Live long and prosper!:)







3 komentáře:

  1. Já bych jen ráda podotkla, že krtčí hromádka ode mně je taky 3D :) Chápu, není to 3D dort jak se patří, tedy žádná vysochaná nádhera, ale 2D placka to taky rozhodně není :) Tím ale samozřejmě Kátě neupírám její kreativitu ani snahu. A obří cupcake je nádhernej, potvrzuje pravidlo, že v jednoduchosti je krása. Tvoje sestra Martina :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty moje sestro Martino:o) Nejenže to není placka, ale ta hromádka je hrozně dobrá!!!!:o)

      Vymazat
  2. Monika, ešte raz Vám veľmi pekne ďakujeme za krásny Cupcake. Rovnako, ako Vy výrobu, som si ja užívala výber motívu. Hlavne pri predstave, že na budúci rok bude pravdepodobe celý v rukách našej malej slečny :-) Majte sa krásne a v októbri dovidenia, tentokrát (ak nenastane nečakaná zmena) so zeleným T-Rexom :-D
    Z.

    OdpovědětVymazat