9. září 2013

HARRY POTTER A NÁVRAT DO ŠKOLY


Ach ty prázdniny, kdepak jsou! Nepřijde vám, že jsme ty prázdniny jako malí caparti, prožívali víc? Nějak u těch dětí nevidím tu eufórii. Na druhou stranu u nich nevidím ani tak velké znechucení, když se vracejí do školy. Možná jsou to jenom ty naše děti? A možná jsem to byla jen já, co to tak vždycky prožívala?

No ale, ať už bylo nadšení jakékoliv, my jsme si na začátku prázdnin udělali naše malé dobrodružné prázdninky.Výlet, o kterém jsem dlouho snila a až do začátku sezóny, jsem si myslela, že to bude jeden z těch nesplněných snů. A to proto, že se to nemohlo jen tak stát, musela jsem proto taky něco udělat.

Vím, že je to blog o dortech, ale nebudu přeci zakládat nový blog, když vám to chci říct :) Tak vydržte.

Na moto dovolených jsme již párkrát byli, ale já vždy připíchlá jako baťůžek. Tentokrát jsem ale byla sama za sebe, se svou motorkou. Nečekala jsem, že mě to tak uchvátí. 1600 km za týden. Německo, Rakousko, Slovinsko, Itálie. I když jen ocásek Itálie, ale nejdůležitější bylo, že jsme si v dali italskou pizzu a italskou kávu. Takový můj pomyslný vrchol cesty.

A přesně u té naší malé dovolené jsem přemýšlela nad tím dětským nadšením. Po letech jsem se z dovolené vrátila jako po dvou měsících prázdnin. Už se nemůžu dočkat těch příštích. Pojedeme zase o kus dál, na víc pizz, na víc káv a na strašně moc zmrzliny :)

Mám opravdu o čem vyprávět, ale dobře, já si udělám ten moto blog, abychom se mohli zase vrátit k dortům. Harryho jsem připravovala před prázdninama, byla to zase úžasná zkušenost a úžasní klienti.

A když už je ten začátek školy, o čem jiném blogovat, než o malém kouzelníkovi, že...
Je vidět, že jsem to focení nějak odflákla. Občas nestíhám myslet na dort a zároveň hledat kroky, které jsou zrovna dobré na nafocení. A tentokrát jsem byla tak moc zaujatá dortem, že jsem na foťák skoro zapoměla. Příště se budu snažit zase o něco víc.

Tak Vám přeji krásný zbytek teplých dnů a budu se těšit na další naše společné trampoty ♥









No a to jsme my Dezertéři. Pozdravy z Grossglockneru!

Žádné komentáře:

Okomentovat